Giriş |  Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver

08 Oca 2011 11:46

Süper Moderatör
Kullanıcı avatarı
Başlıklar: 17709

ACER geleceğin okulunu tasarlıyor

ACER Bilgisayar, ‘ACER - Avrupa Okul Ağı Projesi’ kapsamında, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 6 Avrupa ülkesinde, millî eğitim bakanlıklarının tespit ettiği okullardaki öğrencilere bilgisayarlı eğitim fırsatı sunuyor.

ACER-Avrupa Okul Ağı’nın Eğitici Mini Dizüstü Bilgisayar Pilot Uygulaması sayesinde, 2010-11 öğrenim yılının başından beri Avrupa çapında toplam 8000 öğrenci ve 1200 öğretmen günlük derslerinde mini dizüstü bilgisayar ve dizüstü bilgisayar kullanıyor. Avrupa’da ve diğer kıtalardaki ülkelerde bulunan otuz bir Eğitim Bakanlığı’ndan oluşan Avrupa Okul Ağı tarafından desteklenen bu ACER girişimi, son teknolojiye sahip sınıflar sunuyor ve bu şekilde “her öğrenciye bir bilgisayar” yaklaşımının okul içinde ve dışında eğitim üzerindeki etkisini değerlendiriyor. Türkiye’de Ankara’da 10 pilot okulda başlayan proje, şu anda İstanbul ve Ankara’da 40 okulda devam ediyor. Ön pilot projelerde 1780 ürün ACER tarafından okullara hibe edildi. Hâlen İstanbul ve Ankara’da 100’den fazla öğretmen ve 2000’e yakın öğrenci bu ACER mini dizüstü bilgisayarlar ve bunlar ile entegre çalışan sistemler ile eğitim alıyor.

Başa Dön Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  

Site haritası

Toner - windows 8 indir - Grafik Tasarım - kanal d oyunları - silah oyunları - araba oyunları - ukash - ukash kart - msn aç - maurers - Fatmagülün suçu ne - satılık daire - kamp çadırı
Orjinal lida zayıflama hapı - Güncel Blog