Giriş |  Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver

03 Oca 2009 17:26

Süper Moderatör
Kullanıcı avatarı
Başlıklar: 1024

Resim

AK Parti'nin Üsküdar Belediyesi başkan aday adayları tanıtıldı. Törende ilçe başkanı konuşma yaptı.
Üsküdar'daki Bridge Restoran'da düzenlenen tanıtımda konuşan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim, AK Parti'nin şahsında tecelli eden bu durumun, ülke ve toplum için tarihsel bir fırsat olduğunu söyledi.

Bu tarihsel sürecin Üsküdar olarak içinde olduklarını belirten Erdim, ''AK Parti'ye gönülden katkıda bulunuyoruz. Bu durumu, yerel seçim sürecinde uzun yolumuzun dönemeçlerinden biri olarak görüyorum. Çünkü biz, gelecek seçim için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'ndan kim seçilirse, o bizim adayımızdır. Bu seçimi biz alacağız'' dedi.

Erdim, başkan aday adaylarının çokluğunun da kendileri için büyük bir zenginlik olduğunu kaydetti.

Tanıtım toplantısına, Üsküdar Belediyesi başkan aday adayları Mahmut Karaman, Ekrem Baki, Yıldırım Ramazanoğlu, Mustafa Kara, Mustafa Yüce, M. Seyfettin Küçük, Ekrem Örskıran, Halil İbrahim Çiftçi, İsmet Yıldırım ve İsmail Şanlıer ile partililer katıldı.

İnternethaber

Başa Dön Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  

Site haritası

Toner - windows 8 indir - Grafik Tasarım - kanal d oyunları - silah oyunları - araba oyunları - ukash - ukash kart - msn aç - maurers - Fatmagülün suçu ne - satılık daire - kamp çadırı
Orjinal lida zayıflama hapı - Güncel Blog