Giriş |  Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver

13 Tem 2011 13:01

Süper Moderatör
Kullanıcı avatarı
Başlıklar: 17709

CHP Osmaniye Kadirli ilçesi ilçe yönetim..
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde CHP ilçe yönetimi topluca görevlerinden istifa etti. 11 kişilik yönetim kurulu ile birlikte Osmaniye İl Başkanlığı'na istifa dilekçelerini sunduklarını belirten CHP Kadirli İlçe Başkanı Mehmet Amanvermez, "Partimizde yaşadığımız iletişim kopukluğu nedeniyle yanlış anlaşılmalara neden olduk" diyerek, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifa dilekçelerini, Osmaniye İl Başkanı Kemal Sabah'a teslim ettiklerini ifade eden Amanvermez, "Bundan böyle partimize yönetici olarak değil, partili olarak hizmet vereceğiz" dedi. İlçe yönetiminden daha öncede 3 kişi istifa etmiş, yönetimde 11 kişi kalmıştı.

Kadirli İlçe Başkanı Mehmet Amanvermez, İlçe Sekreteri Gülsüm Angın, Başkan Yardımcıları Osman Sağlam, İlbey İspir, Selçuk Öcalan, Sinan Veziroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Özdemir, Fikri Çam, Erol Gültekin, Kamil Angın ve İsmail Güler'in toplu istifası sonucu, CHP'nin Kadirli ilçe teşkilatı sahipsiz kaldı. (DHA)

Renkli ve beyaz çamaşırlarda deterjan kullanmadan 3 sene yıkama yapınız
Orjinal her marka araca uygun çizik giderici kalem 35TL tıklayınız!
Şok Kampanya Deterjansız Yıkama Topu 89 yerine 40TL
Arabanız mı çizildi dert etmeyin son teknoloji artık Türkiye’de fix it pro
Basur Tedavisinde tamamen bitkisel çözüm

Başa Dön Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  

Site haritası

memurlar Toner windows 8 indir Grafik Tasarım kanal d oyunları silah oyunları araba oyunları ukash ukash kart maurers satılık daire kamp çadırı