Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Basketbol Turnuvası'nda, Yıldızlar Erkek Kategorisinde Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu Tüm Maçlarını Farklı Kazanarak Birinci Oldu.
Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim okulları arası Basketbol Turnuvası'nda, yıldızlar erkek kategorisinde Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu tüm maçlarını farklı kazanarak birinci oldu.
Final müsabakasında Özel Güney Eğitim Kurumları'na bağlı Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu, Gaziantep Kolej Vakfı İlköğretim Okulu'nu 70-66 yenerek şampiyon oldu. 4-31 Aralık 2008 tarihlerinde Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu'nda yapılan turnuvaya, il genelinde 27 ilköğretim okulu katıldı. Bu sonuçla Nakıboğlu, Türkiye Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsil edecek. Maç sonrası yapılan kupa töreninde kolej takımı şampiyonluk kupasını, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman'ın elinden aldı.
Okul Müdürü İlhami Kara, başarılarından ötürü öğrenci ve çalıştırıcılarını kutladı. Güney Eğitim Spor Kulübü olarak basketbol başarılarının süreceğini belirten Kara, "İlimizi 15-17 Ocak 2009 tarihlerinde Malatya'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.
(CİHAN)
(Cihan Haber Ajansı) 01.01.2009 17:15 [1571927]