Giriş |  Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver

14 Tem 2011 16:15

Süper Moderatör
Kullanıcı avatarı
Başlıklar: 17709

Evde Egzersiz Yaparak Form Kazanma

Resim
Evde Vücut Geliştirme, evde spor yapma konusunda bulunduğum çeşitli web ortamlarında oldukça soru aldım ve bir kaç istisna hariç herkesle ilgilenerek yardımcı olmaya çalıştım. Ama bu site açıldığından beri evde vücut geliştirme, evde kas yapma, evde form kazanma hakkında merak ettiklerini e-posta yoluyla soranlar arttı. Bende artık bu konuya ciddi olarak eğilmek üzere ilk adımı atmaya karar verdim ve bu taslak sayfayı oluşturmaya başladım. Bu sayfayı zaman buldukça geliştirilecek ve sizlerden gelen soruların da yardımıyla ihtiyaçlar doğrultusunda güncelleyeceğim. Bu sayfanın amacı Türkçe olarak en iyi evde vücut geliştirme evde spor ve evde egzersiz sayfasını oluşturmak.
Evde Spor Yapılır mı?

Evde Spor yapılır mı? Bu sorununun yanıtı kesinlikle "Evet" yeter ki isteyin ve işin mantığını yeterince iyi kavrayın. Bunu yaptıktan sonra herhangi bir spor salonuna gerek duymadan büyük oranda form kazanabilir ve bu formu koruyabilirsiniz. Elinizdeki genetik kodları en iyi şekilde değerlendirmek tamamen sizin elinizde. İnanın bana eğer daha önce spor yapmadıysanız evde spor yaparak vücudunuzu geliştirebilir ve sağlığınızı koruyabilirsiniz.
Kimler Evde Spor Yapabilir?

Evde egzersiz yapmanın emin olun ki yaşı yoktur, ister çocuk olun, ister genç isterseniz 70 yaşında olun mutlaka size uygun egzersizler vardır. Tabii ki bu sayfada önerilenleri uygulamak isterseniz önce doktorunuza danışmanız gerektiğini hatırlatırım. Sonuçta her insanın tıbbi özellikleri farklıdır ve herkese birebir aynı egzersiz programını vermek herkeste aynı derecede işe yaramaz. Kaldı ki bazı insanlar sağlık sorunları nedeniyle her egzersizi yapmamalıdır.

Evde vücut geliştirmek isteyen genç erkeklerin bu sayfayı yakından takip edeceğini biliyorum ama buradan bayanlara sesleniyorum “spor sizi daha sağlıklı, daha zinde ve daha güzel yapar”. Evde spor yapmak isteyen bayanlar da bu sayfayı takip etmeliler çünkü spor sadece erkeklere gerekli bir “erkek işi” değildir, olamaz. Kim demiş bayanlar şınav çekemez, çekmemelidir diye?

Başa Dön Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  

Site haritası

YGH Forum memurlar Toner windows 8 indir Grafik Tasarım kanal d oyunları silah oyunları araba oyunları ukash ukash kart maurers satılık daire kamp çadırı