Giriş |  Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver

18 Haz 2009 12:06

Site Yöneticisi
Başlıklar: 132

Memurlara Yapılan Ödeme Unsurları ve Yapılan Kesintilerin Dayanağı

Aylık,Ekgösterge, Kıdem, Taban,Yan Ödeme, Özel Hizmet Tazminatı, Eğitim Öğretim Tazminatı, Din Gizmetleri, Emniyet Hizmetleri Tazminatı, Mülki İdare amirliği Tazminatı, Denetim Tazminatı, Adalet Hizmetleri Tazminatı , Makam Tazminatı, Görev Tazmınatı, Kıdem Tazminatı, Yüksek Hakimlik Tazminatı, Yabancı Dil Tazminatı, Lojman Tazminatı, Üniversite Ödeneği, Geliştirme Ödeneği, Eğitim Öğretim Ödeneği, Eğitim yılına Hazırlık Ödeneği, Operasyon Timi Tazminatı, Ek Tazminat, nöbet Ücreti, Aile ve Çocuk Yardımı Ödeneği, Doğum Yardımı, Ölüm Yardımı, Huzur Ücreti, Fazla Çalışma Ücreti, Konferans Ücreti, Ekders Ücreti, Tayın Bedeli, Fon ve Ek Ödemeler, Bilirkişi Ücreti, Vekalet Ücreti (Avukatlara), Harcirah ve Dönersermaye Katkı Payından hangi kesintilerin yapılacağı ve dayanakları.

Resim

Başa Dön Başa Dön

#

22 Haz 2009 12:51

Moderatör
Başlıklar: 34

Gerçekten güzel olmuş eline sağlık. Maaşın hemen hemen tüm unsurlarını kapsamış. Kanuni dayanklarıyla falan baya güzel olmuş.

Başa Dön Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)  [ 2 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: jbp_jbp_jbp ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  

Site haritası

YGH Forum memurlar Toner windows 8 indir Grafik Tasarım kanal d oyunları silah oyunları araba oyunları ukash ukash kart maurers satılık daire kamp çadırı