Giriş |  Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)  [ 1 mesaj ] 

17 Kas 2009 10:18

Süper Moderatör
Kullanıcı avatarı
Başlıklar: 12815

Windows 8 İçin Eleman Aranıyor

Microsoft,kariyer sayfalarına Windows 8 işletim sistemi üzerine çalışabilecek eleman aradığını duyurdu.Böylece Windows 8 çalışmaları hız kazanıyor.

Windows 8'e kendinizi hazırlasanız iyi olur.Zira bu işletim sisteminin adını defalarca kere daha duyacağız gibi gözüküyor.Microsoft,Windows 8 için çalışmalarına hız kazandırmış durumda.Zira Windows 8 için eleman ilanı bile verdi.Kariyer sayfalarında yazdığı yazıya göre Windows 8 üzerine planlı ve programlı çalışabilecek elemanlar aradığını belirten Windows Update ekibi,"Ekibin bir parçası olarak,Windows 8'i şekillendirmemize yardımcı olacaksınız" diyor.

NT servisi,API katmanı ve UI uygulamasında çalıştırılabilecek kodları oluşturan ekip,bunun için özel protokollerden yararlanacak.Windows 8'in resmi çıkış tarihi belli değil.Zira daha firmadan gelen resmi bir açıklama yok.Fakat Microsoft'un kendi sitesinde bile Windows 8 için eleman aradığını belirtmesi,ve diğer söylentiler,Windows 8'in en az iki sene içerisinde piyasaya sürülebileceğine işaret ediyor.
kaynak

Başa Dön Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)  [ 1 mesaj ] 

Windows 8 İçin Eleman Aranıyor nedir, Windows 8 İçin Eleman Aranıyor resimli anlatım, Windows 8 İçin Eleman Aranıyor full indir, Windows 8 İçin Eleman Aranıyor nasıl yapılır?, Windows 8 İçin Eleman Aranıyor kimdir, Windows 8 İçin Eleman Aranıyor yükle, Windows 8 İçin Eleman Aranıyor bedava izle

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: