Giriş |  Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver

14 Oca 2010 16:19

Süper Moderatör
Kullanıcı avatarı
Başlıklar: 17711

YAŞANDI BİTTİ BEN AİLEME DÖNDÜM
14 Ocak 2010 Perşembe |
Resim
Ünlü televizyoncu Şoray Uzun,yönetmen Meyda Yılmaz ile ilişkisi hakında çıkaniddialara cevap verdi. Şoray Uzun ’’bu olayın yarası tam kabuk bağlamışken gündeme geldi.Benim üzüldüğüm çocuklarımın haberi yoktu.Büyüklerin hatalarını çocuklar çekmemeli’’ dedi.

İddialara göre Kanal 7'de yayınlanan "Şoray Uzun Yolda" adlı programıyla reyting rekorları kıran Şoray Uzun'un program yönetmeni Meyra Yılmaz iş arkadaşlığıyla başlayan ilişkisi aşka dönüştü. Bir süre sonra da Yılmaz hamile kaldı.Her ikisi de bu bebeğin dünyaya gelmesini istedi. Ancak Uzun resmi nikahla evli olduğu eşinden boşanamayınca bunun çaresini de imam nikahında buldular. Ve çift Bodrum'da otel işletmeye başladı. Bu haber üzerine hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Şoray, yaşadıklarını anlattı: " Bu olaylar yaklaşık bir yıl önce oldu. Her şey yaşandı , bitti, gitti. Bu ilişkinin kavgasını gürültüsünü yaptık. Her şey geçmişte kaldı. Ben şu an eşim ve çocuklarımla birlikte İstanbul'dayım. Bu olayın yarası tam kabuk bağlamışken gündeme geldi. Toparlamaya çalıştığım bir ailem var. Benim üzüldüğün çocuklarımın bu durumdan haberi yoktu. Büyüklerin hatalarını çocuklar çekmemeli"

YÖNETMEN EVLİ SUNUCUDAN HAMİLE KALDI KANALLA YOLLARINI AYIRDI

Bir dönem televizyonda gezi programı yapan ve Anadolu'yu karış karış ekrana taşıyan Şoray Uzun'un filmleri ya da romanları aratmayan öyküsü gün ışığına çıktı.

Başa Dön Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  

Site haritası

En Ucuz UKASH Kart bayrak YGH Forum memurlar Toner windows 8 indir Grafik Tasarım kanal d oyunları silah oyunları araba oyunları ukash ukash kart maurers satılık daire kamp çadırı